Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El Pony Pisador

EL Teu GRUP DE FOLK DE CONFIANÇA

 • 208
  Mecenes

Biografia

El Pony Pisador va néixer quan l’Adrià i el Ramon, que érem amics de l’escola, ens vam ajuntar per muntar un grup que sonés a “música de festa de hobbits”. Amb l’entrada del Guillem, vam començar a aprendre a tocar instruments tradicionals i a buscar els membres que faltaven. Vam trobar al Martí i al Miquel i així al 2014 es va completar la formació actual.

Al principi fèiem versions, alguns vídeos al YouTube i vam començar a fer alguns petits concerts. Ens agrada molt l’humor absurd i ens costava bastant prendre’ns seriosament les actuacions perquè només hi assistien amistats i vam anar desenvolupant una manera de fer concerts molt desenfadada que s’ha acabat convertint en la marca de la casa. També vam començar a dedicar moltes hores assajar per assolir un nivell tècnic com el d’artistes que tenim com a referents: Flook, Liz Carroll, Franzl Lang, The Bothy Band, The Longest Johns, o Chris Thile.

El 2016 vam treure el nostre primer treball autoeditat i autoproduït, Yarr’s i Trons! En ell recolliem el que haviem après en els nostres viatges en 12 cançons plenes d’energia que viatjaven des d’Irlanda fins a l’Àsia Menor. Al disc s’hi troben el sentit de l’humor i la tendresa entre melodies irlandeses i harmonies vocals, tot ambientat amb textos i il·lustracions per transportar a qui escolta. Per tot el treball visual del disc vam comptar amb l’artista malagueny Fabio Castro, que es va encarregar de la portada i el disseny del disc.

Després de llençar el disc vam seguir fent actuacions que ens van portar a recórrer el país en més de 200 concerts, alguns en esdeveniments com el festival Arrela’t, el Desfolca’t o l’Ensorra’t de Blanes. Vam poder marxar a l’estranger a presentar Yarr’s i Trons! en festivals com el Tall Ship Celebration (USA) o el Harwich Sea Shanty Festival (Regne Unit), el Bie Daip Appingedam (Holanda) o l’Eurofolk Festival (Alemanya).

El setembre de 2017 vam treure el nostre primer videoclip, amb una nova versió instrumentada de Tot És Part De Ser Un Pirata. Per la realització del videoclip vam comptar amb Pintamones i tot un equip de persones que van recrear una taverna pirata.

A finals del 2017 vam començar a posar-nos a treballar en el que nostre segon disc, Matricular Una Galera, que va veure la llum el 13 de desembre del 2019. En ell hi vam incloure 14 cançons que de nou viatgen per diferents èpoques i llocs del món a través de la música marinera i les melodies folk, amb sonoritats i influències des del swing a l’havanera, passant per les danses búlgares o el heavy metal. Hem tractat d’aprofundir en algunes de les portes que vam obrir amb el disc de debut, incloent-hi més de 10 sonoritats i 20 instruments folk. El disc, com Yarr’s i Trons! és autoproduït, però va ser publicat amb Coopula, una cooperativa de publicació discogràfica. També hem començat a comptar amb la Tíndari Sgró pel management i premsa i assagem per oferir un concert cada cop més professional sense perdre cap element del que ens fa únics. El treball visual de nou ha estat del Fabio Castro, que consta d’una peça d’il·lustració completa per a tot el digipack.

Estadístiques generals

 • 208
  Mecenes
 • 68
  Publicacions
 • 418
  seguidors