Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El Pony Pisador

EL Teu GRUP DE FOLK DE CONFIANÇA

  • 194
    Mecenes
A part de gravar música i fer concerts quan els virus ho permeten, creem contingut online. Participant amb nosaltres contribuïràs a que puguem fer:

- El Pony Pisador al Senglar Rialler: Directes al nostre canal de Twitch on toquem música en directe i fem uns riures amb l'audiència. Cada dilluns, dimarts i dimecres de 14-16h.
- Pagant Sant Pony Canta: Concerts en streaming per YouTube on pots fer donacions i escollir els temes que toquem. Cada dijous a les 20h per Twitch i Youtube.
- Carril Vici: Streams de videojocs per Twitch, jugarem a jocs des dels Sims als escacs passant per Magic o el Sekiro. Horaris a Twitch.
- Birreta i Patatones amb El Pony Pisador: Respondrem preguntes, farem tutorials de paridologia, i direm parides amb la comunitat de mecenes d'El Pony Pisador.

A més a més també publicarem amb la regularitat pròpia dels compassos búlgars:

- Quadern de Bitàcola: Un vídeo divulgatiu sobre música popular i tradicional, teoria o arranjament de la música folk, o el que ens demanin els membres del Concili Cefalòpode.
- Anades i Tonades: Cançons/tonades d'arreu del món, amb arranjaments senzills, per descobrir diferents sonoritats.
- Llar de Folk: Podcast on posarem música que ens agrada i us recomanarem discos. Coneixerem gèneres, escenes i artistes, i parlarem sobre els recursos musicals que ens agraden.
- L'Aula del Doctor Ocell: Tutorials de tècniques concretes d'instruments, formes de cant, etc. o de cançons i tonades. Els farem amb la voluntat que us permetin aprendre de debò.

A més, si et fas mecenes, podras col·laborar en els processos de decisió de coses com: dissenys de merchandising, portades de discos, temàtiques dels streams... i escoltaràs i veuràs en primícia els nostres discos i videoclips. I entraràs a formar part de la comunitat més plena de saviesa de totes, on ens trolegen als directes, fan sessions de jocs de taula, monten cor, recomanen bertranes i vés a saber què més.

I moltes més sorpreses que no sabem ni nosaltres perquè encara no se'ns han acudit! SUUUUUUUUUU
Grumet
Et donem la benvinguda a la tripulació d'El Pony Pisador!
 
 Amb aquesta subscripció gaudiràs de tots els avantatges de no ser mecenes com entrar al canal de Discord i apareixeràs als crèdits dels nostres vídeos de YouTube. 
 
 T'estimarem molt, t'estarem molt agraïts i farem libacions en el teu honor.
2,00 € mensuals
Confrare del Menhir
Aquesta subscripció t'obre les portes a la Confraria del Menhir!
 
 Tindràs accés al fantàstic grup de Whatsapp amb els 5 membres del grup i la resta de mecenes on compartirem contingut exclusiu de ser hamegs i passa tota la màgia:
 - Bromes, acudits dolents, parides i memes participatius
- Iniciatives col·lectives guais
- Stickers
 - Trolejades en massa

 També farem streams de Birreta i Patatones exclusius per mecenes on us explicarem coses privades i íntimes com la nostra afició pels zigurats.

 Apareixeràs als crèdits dels nostres vídeos de YouTube i t'estimarem molt, t'estarem molt agraïts i farem libacions en el teu honor.
4,00 € mensuals
Concili Cefalòpode
Directament des de Malgrat de Mar, et donem la Benvinguda al Concili Cefalòpode, on parlarem sobre música si no és que ens posem a cantar tots plegats i s'omple tot de tinta.
 
 Amb aquesta subscripció tindràs accés als mateixos privilegis que els Grumets i els Confrares del Menhir i a més a més tindràs accés a una carpeta de Google Drive amb contingut extra èpic d'El Pony Pisador com: partitures, lletres i acords, els nostres àlbums i videoclips en descàrrega de bona qualitat, artwork i altres continguts que ens demaneu si us fan ilu.
 
També ens reunirem en Concili de tant en tant, on us demanarem opinions sobre el futur contingut, escoltarem els discos en exclusiva i altres coses divertides de ser feliç.
 
Per descomptat, també t'estimarem molt, t'estarem molt agraïts i farem libacions en el teu honor.
10,00 € mensuals
Consell de la Vila de SUUU
Al capdamunt de la bella riera de Matamargó hi ha un indret on a l’hivern fa fred i a l’estiu fa calor i ara pots formar part del consell de la vila! SUUUUUUUUUU

Si et subscrius en aquesta categoría, a part de gaudir de tots els avantatges anteriors, tindràs accés a una MASTERCLASS online mensual sobre el tema que el consell decideixi. Els membres del Pony us oferirem tota la nostra saviesa i coneixement sobre temes musicals, tècniques d’instrument, arranjament i composició, i qualsevol altra cosa que pugui interessar-vos.

També tindras un descompte en el merchandising cada cop que en treiem de nou. T’enviarem un codi que podràs convertir a la web i obtenir un codi del 20% de descompte.

No cal dir que t'estimarem molt, t'estarem molt agraïts i farem libacions en el teu honor.
30,00 € mensuals
Ocellison Saviola
Ho has aconseguit, ets l'Ocellison Saviola. Tens el poder absolut de la Gramola del Poder i l'August és el teu millor amic.
 
 Amb aquesta subscripció tindràs tots els avantatges de ser Grumet, Confrare, del Concili, i del Consell de la Vila.
 
 T'enduràs de regal un menhir menut per portar a l'institut creat per la Marga de la Llana, que va fer els menhirs del videoclip.
 
 Per cada nova peça de merchandising, te'n guardem una gratis per tu.
 
 Si et subscrius durant mig any o més, t'oferim el servei de Despertador El Pony Pisador. El servei perfecte per trollejar als teus amics dormil·legues o fer-li una sorpresa a algú. Ens presentarem a casa de qui ens diguis a l'hora que ens diguis i tocarem insistentment la tonada que més t'agradi o cantarem amb dolçor el vostre sea shanty preferit.
 
 Si aguantes un any sencer, podràs tenir un concert del Pony a casa teva. El preu anirà a part perquè som uns venuts i variarà en funció de si és entre setmana o al cap de setmana i de si tenim altres possibles concerts o no. Vaja que tot és parlar-ho. Però tindràs un descompte generós respecte als ajuntaments lol.
 
 Si aguantes cinc anys o més, composarem un requiem pel teu funeral o una marxa nupcial per les teves noces.
 
 Sigui com sigui, t'estarem súper agraïts i farem libacions en el teu honor i el dels teus ancestres.
50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual