Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El Pony Pisador

EL Teu GRUP DE FOLK DE CONFIANÇA

  • 208
    Mecenes

LA COCCIÓ DE LA PASTA

El Pony Pisador - La cocció de la pasta (Els Experts d'iCat fm)

Aquest vídeo encara s'està processant
 Avui presentarem que hagués passat si Estopa es dediquessin a la cura del tarantisme, una condició que es desenvolupa quan una persona és picada per una aranya llop (Lycosa tarantula).

La víctima desenvolupava una mena d'histèria per a la qual els doctors receptaven sessions de ball de tarantel·les com qui avui en dia va al fisioterapeuta. Es creia que ballant i saltant ràpidament es podia prevenir la mort de la víctima.

Les caracteristiques més generals de les tarantel·les o pizziques són:

- Tempos ràpids
- Compàs 6/8
- Presència de panderetes i castanyoles
- Melodies boges de violí i flauta

Doncs sense més dilació, la nostre versió de la Raja de tu falda d’Estopa en modo tarantella, així per ser super originals i volent fugir dels estereotips, escoltareu que versa sobre una part de la cultura italiana que la gent desconeix, amb tots vostès: La cocció de la Pasta.

Podeu escoltar “Els Experts” cada dia de 6 a 11 del matí a iCat fm: https://www.ccma.cat/catradio/els-exp...

Today we present what would have happened if Estopa devoted to the cure of tarantism, a condition developed by a person when it's bitten by a wolf spider (Lycosa tarantula).

The victim developed a kind of hysteria for which the doctors recommended dancing sessions, it was believed that dancing and jumping rapidly, they could prevent the victim's death.

The general attributes of tarantellas are:

- Fast tempos
- 6/8 beats
- Use of tambourines and castanets
- Crazy violin and flute melodies

So, here is our version of "Por la raja de tu falda" by Estopa, in tarantella mode, to be super originals, you will hear that it talks about a part of italian culture no one knows about: The pasta cooking.

You can listen to “Els Experts” every day from 6 to 11 in the morning on iCat fm (though it’s in catalan):
https://www.ccma.cat/catradio/els-exp... 
El Pony Pisador
19 Gener 2022