Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

El Pony Pisador

Your trusted folk group

  • 208
    Subscribers

La recerca dels 11 MUPIS!

 šŸš‚LA RECERCA DELS 11 MUPISšŸš‚

āš“AviĢs per a navegants: a partir dā€™avui ens trobareu anunciant el concert de fi de gira de lā€™Apolo en algunes parades de metro de Catalunya en lā€™abseĢ€ncia de la nostra preseĢ€ncia. De totes maneres la nostra abseĢ€ncia de preseĢ€ncia quedaraĢ€ compensada, ja que lā€™abseĢ€ncia de preseĢ€ncia de cartells publicitaris on hi sortim seraĢ€ absent, i comencĢ§ant avui el joc consistiraĢ€ en el seguĢˆent:

Hi ha 11 MUPIS amagats a diferents parades de metro, i sortejarem premis entre tots i totes les que els trobeu i ens envieu un selfie amb cadascun dels cartells. Normes del joc:

- Enviar totes les fotos en un sol correu a [email protected] amb lā€™assumpte CONCURS MUPI
- Les fotos han de ser selfies (hi heu de sortir vosaltres)
- El sorteig es tanca el 24 de novembre!

PREMIS (6): Una entrada per la meitat de gent que podria entrar amb una entrada quaĢ€druple a lā€™Apolo i 5 6-packs de Prudenci Bertrana, cervesa artesana.

Ens sap greu el rotllo aquest centralista perqueĢ€ nomeĢs podreu jugar-hi si viviu o treballeu/estudieu a Barcelona, ens hagueĢs agradat fer-ho a les parades de monocicle de platja de la noble vila de su peroĢ€ al final no ha passat.

Salut i sort! 
El Pony Pisador
19 October 2022