Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El Pony Pisador

EL Teu GRUP DE FOLK DE CONFIANÇA

  • 207
    Mecenes

La recerca dels 11 MUPIS!

 🚂LA RECERCA DELS 11 MUPIS🚂

⚓Avís per a navegants: a partir d’avui ens trobareu anunciant el concert de fi de gira de l’Apolo en algunes parades de metro de Catalunya en l’absència de la nostra presència. De totes maneres la nostra absència de presència quedarà compensada, ja que l’absència de presència de cartells publicitaris on hi sortim serà absent, i començant avui el joc consistirà en el següent:

Hi ha 11 MUPIS amagats a diferents parades de metro, i sortejarem premis entre tots i totes les que els trobeu i ens envieu un selfie amb cadascun dels cartells. Normes del joc:

- Enviar totes les fotos en un sol correu a [email protected] amb l’assumpte CONCURS MUPI
- Les fotos han de ser selfies (hi heu de sortir vosaltres)
- El sorteig es tanca el 24 de novembre!

PREMIS (6): Una entrada per la meitat de gent que podria entrar amb una entrada quàdruple a l’Apolo i 5 6-packs de Prudenci Bertrana, cervesa artesana.

Ens sap greu el rotllo aquest centralista perquè només podreu jugar-hi si viviu o treballeu/estudieu a Barcelona, ens hagués agradat fer-ho a les parades de monocicle de platja de la noble vila de su però al final no ha passat.

Salut i sort! 
El Pony Pisador
19 Octubre 2022